Introduction

Art Nordic Kunstudstilling, 2017

Art Nordic 2017

Masai II Carla Caetano udstiller på Art Nordic
Med en ny stribe malerier har Carla Caetano fået tilbudt en stand på årets Nordic Art-kunstudstilling i Lokomotivværkstedet ved Dybbølsbro Station på Vesterbro i København. Hun udstiller i alt 28 billeder. De 9 af malerierne er en del af en ny serie med fællestitlen Dualitet, hvor hun arbejder med forskellige teksturer som bladguld, akryl- og oliemaling i et forsøg på at beskrive de store valg i livet. Udstillingen er en af årets københavner-begivenheder, hvor mere end 250 kunstnere fra hele Europa udstiller. Arrangørerne forventer et sted mellem 16 og 20.000 besøgende i de tre dage sidste i april, hvor udstilling er åben. Nordic Art åbner den 28. april. Sidste dag er den 30.april. Du kan læse mere om udstillingen på Art Nordic her: https://www.facebook.com/artnordic Art Nordic har også en hjemmeside, hvor du kan downloade et hovedkatalog over udstilllingen. Den finder du her: www.art-nordic.dk

Se Carla Caetanos udstillingsbilleder

Kort Biografi

kort biografi

Masai II Med mine portugisiske og italienske rødder, en sydafrikansk baggrund og stærke familiebånd til Australien, kan man vel sige, at jeg er en kosmopolitisk verdensborger.

I dag bor jeg i Danmark, men før jeg bosatte mig i København, studerede jeg i USA. I dag er jeg Ph.d. og specialist i klinisk neuropsykologi. Jeg har tidligere været ansat på Center for Hjerneskade ved Københavns Universitet. I øjeblikket er jeg programdirektør for de psykologiske fag ved The Danish Institute for Study Abroad.

Jeg har altdig tegnet og malet. Gennem årene har jeg fået privat undervisning og gået på kunstskoler i Sydafrika, Californien, USA og Danmark. Jeg har erfaring i brugen af pastelfarver, vandfarver og akrylmaling. Min grundlæggende uddannelse (over en seks-årig periode fra 14-års alderen og frem) var prægetaf realismen. Men med fortsatte kurser og stadige eksperimenter, har jeg langsomt skiftet retning, så jeg i dag i højere grad bevæger mig inden 'symbolistisk' retning. På mange måder tror jeg, at både min psykologiske og tværkulturelle baggrund har påvirket denne transition.

Du er velkommen til at kaste et blik eller to på mine tidligere produktioner. Og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med eksempelvis indretnings- og udsmykningsopgaver. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Adresse
Højdevangs Allé 16, 1.sal, DK-2300 København S., Danmark
Telefon
+45 3067 1004
Mail
carla@art-by-carla.dk
Web
www.art-by-carla.dk

Send en besked til mig

Hvis du har spørgsmål omkring min kunst og andre designs - eller hvis du ønsker at stille spørgsmål inden du køber et værk - skal du være velkommen til at bruge formularen nedenfor. Jeg vil forsøge at besvare dine spørgsmål inden 48 timer

  • Vær venlig at bruge en RIGTIG email-adresse, så jeg kan vende tilbage til dig hurtigst muligt.